kileri : moje oceny na to polrocze sie ksztaltują okolo 2-3 tylko chyba z w-f bede miec 5albo 6 a_r_u_b_a : kreatyne odstaw! Jak na taki staz treningowy to ja polecam trening 3X w tyg z dobrą dietą wysokobiałkową-wysokowęglowodanową no wiec jedz tako: 5-6posilkow dziennie i w nimch winny wystepowac takie rzeczy : jaja , piers z korczaka, ryz, [...]
[...] jedz tyle ww aby mieć wystarczająco siły na trening, ważniejsze są potreningowe bo z nich odbudowuje się glikogen jeżeli kończysz trening o 21-szej to oczywiście jedz posiłek węglowo-białkowy, nie musisz się katować dodatkową porcją przed snem, zwłaszcza że robisz redukcję na ten 5ty posilek sprobuje ten twarog, owoc i odzywke bialkowa, [...]
[...] dalej. Potem basenik a potem kolacja w restauracji z przyjaciółką. Alkoholu nie tknęłam (choć ona piła), za to ten sok grejfrutowy mogłam sobie odpuścić... 10:45 - I posiłek - 17B / 22T / 55WW omlet z owsianych, dwóch jajek, do tego garść orzechów i mus jabłkowy. Dogyzione pomidorkiem "bo mi się zachciało" 15:00 - II posiłek - [...]
[...] i po wbiciu insy ide się rozgrzewać, rozgrzewka zajmuję mi około 15min (czyli akurat szczyt działania wypada mi podczas pierwszego ćwiczenia). Czyli protokół wygląda tak: posiłek przedtreningowy -> za 30min insulina novorapid -> 15min po podaniu zaczynam popijać dextroze i zaczynam właściwy trening. Zmieniony przez - przemko15 w dniu [...]
[...] razy w tygodniu i jak tylko mi się plan dnia unormuje (od wtorku) to chciałabym mieć choć 1 dzień wytrzymałościówki (a nawet 2 dni jak mnie zakwasy nie pokonają). 11:00 - I posiłek - 18B / 30T / 40WW omlet z owsianych i 2 jajek z miodem i truskawkami, do tego garść włoskich i garść brazylijskich (jak te orzeczy mi pięknie wchodzą, łomatko) 15:40 [...]
[...] Za to dieta była... dziwna. Przed treningiwm byłam strasznie głodna i zjadłam 2 razy więcej niż zazwyczaj. Ale skoro na jakość treningu to nie wpłynęło... 10:30 - I posiłek - 19B / 30T / 45WW omlet z owsianych i 2 jajek z miodem, orzechy włoskie i brazylijskie, brzoskwinia 14:30 - II posiłek - 39B / 21T / 5WW pieczeń wołowa, kalafior [...]